Korak po korak moj Hajduče i uđi u povijest

Objavljeno: 15. 06. 2021.


PODIJELI:

Hajduk u srijedu (16. lipnja) u 18:00 sati igra jednu od najvažnijih utakmica u svojoj 86.-godišnjoj povijesti.

 

TO JE TA GODINA

Korak po korak, bod po bod, ne padajući kada nije bilo izgledno da će to biti ova godina, igrali su svoju igru, osjećali su da su ove godine moćni, da mogu igrati na najvišoj razini duže od svih i uspjeli su.

U samom finišu sezone dok su drugi padali, imali sve više oscilacija u igri, Hajduk je još podigao igru i u maniri pravih pobjednika promarširao pokraj konkurenata.

Kao da su svima htjeli reći dosta nam je drugih i trećih mjesta, dosta nam je biti dostojan konkurent prvaku, dosta nam je… ma svega.

Ova godina je naša.

KORAK PO KORAK

Korak po korak Hajduk je stigao do srijede – dana odluke, do 18:00 sati – vremena početka, do Donje Motičine – mjesta odigravanja.

Korak po korak Hajduk je stigao do NK Motičine, zahtjevnog protivnika kojeg se poštuje i koji ima istu želju, ali i protivnika kao zadnju stepenicu do ulaska u povijest kojeg se sve ove godine sanjalo.

DRAGI ŠIROKOPOLJCI PUT MOTIČINE I BUDITE DIO POVIJESTI

Korak po korak, srijeda (16. 6) i nedjelja (20. 6.), dragi Širokopoljci, i vi možete biti dio povijesti, podržati ovu sjajnu generaciju, poderati glasnice i spremiti se za što mirniji nedjeljni uzvrat.

Idemo dečki – korak po korak.

Termini kvalifikacijskih utakmica za popunu
I. ŽNL Osječko-baranjske sezone 2021./2022.

DONJA MOTIČINA, 16. 6. 2021. – 18:00 sati

MOTIČINA – HAJDUK (ŠIROKO POLJE)


ŠIROKO POLJE, 20. 6. 2021. – 18:00 SATI

HAJDUK – MOTIČINA