Koritna: Miro Ivić sa Slogom u naletu nakon dvije vezane pobjede – Omladinac iz Selaca zahtjevan je protivnik, ali Sloga ide po tri boda

Objavljeno: 24. 04. 2018.


PODIJELI:
Nakon dvije vezane pobjede i velikih šest bodova Sloga iz Koritne došla je 19 bodova i do malo bezbrižnije 11. pozicije na tablici, dva boda više od najbližeg pratitelja (12. Mladost /Ivanovci/ – 17, 13. Budućnost /Gorjani/ – 15, 14. Slavonija /Budrovci/ – 8), ali i samo bod (odnosno dva) zaostatka za ekipama iznad (10. HOŠK /Gašinci/ – 20, 9. Dinamo /Trnava/ – 21).

Nakon značajne i izuzetno teško izborene domaće pobjede protiv Rekorda iz Kondrića (3:2), u prošlom kolu izborena je krucijalna pobjeda u gostima. 
Odličnom igrom i visokom pobjedom (4:0) protiv Slavonije u Budrovcima, došlo se do tri boda kod jednog od direktnih konkurenata u borbi za opstanak.
Trener Sloge Miro Ivić sada lakše diše.
Nije naravno sve gotovo, daleko je još sigurna luka, ali Slogine kibice sigurno raduje podatak da se ekipa sa formom digla u pravom trenutku.

U nedjelju Sloga kod kuće igra s Omladincem iz Đakovačkih Selaca, uz sav respekt prema gostu, koji zna biti jako neugodan, Korićani su ipak uvjereni kako će oni vezati i treću pobjedu za redom.

MIRO IVIĆ: NASTAVAK NIZA I MIRAN ZAVRŠETAK PRVENSTVA

Miro Ivić, trener Sloge:
Dižemo se u formi. Ekipa se napokon posložila, kolo prije kod kuće smo pobijedili Rekord (Kondrić) 3:2, a sada smo se vratili iz Budrovaca sa uvjerljivom pobjedom 4:0.
U nedjelju kao domaćini moramo nastaviti pobjednički niz i uzeti još jednom sva tri boda protiv Selaca.
Trebalo nam je dosta vremena da se sve posloži, ali uz sav trud koji smo uložili rezultati su se počeli ostvarivati. Nadamo se nastavku niza i mirnom završetku prvenstva.