Magistar sestrinstva Toni Grcić predvodi mlade snage HSS-a OBŽ

Objavljeno: 24. 03. 2018.


PODIJELI:
Na skupštini održanoj 23.03.2018. u prostorijama HSS-a u Osijeku  izabrano je novo vodstvo mladih HSS-a OBŽ: za predsjednika izabran je: Toni Grcić, potpredsjednici su: Marta Soldo, Dino Modrić i Dario Tomaković, tajnica je: Francesca Tenžera i blagajnik: Bruno Nemčanin.

Za članove županijskog odbora mladih izabrani su Ana Marija Crnoja, Anja Marijanović, Ivan Zrno, Mario Solina, Mislav Šinko, Mateo Ivaković i Boris Mikić.

Izbornu skupštinu svojim prisustvom i pozdravnom riječi uveličali su predsjednik HSS-a Osječko-baranjskog HSS-a, Zvonko Pongrac, predsjednik GO HSS-a Đakovo Mile Kaselj, predsjednik SV HSS-a OBŽ Mario Marolin i član predsjedništva HSS-a OBŽ Filip Kuštro. 

Predsjednik HSS-a OBŽ Zvonko Pongrac obraćajući se mladima izrazio je zadovoljstvo što se u HSS-u OBŽ  nakon svih turbulencija kroz koje je prolazila opet zaživjela organizacija mladih, uz čestitke novoizabranom predsjedniku napomenuo je kako je uključivanje i aktivnosti mladih članova važno kako za županijsku organizaciju HSS-a tako i za organizaciju HSS-a na državnoj razini. Vaš zadatak je priprema i provođenje vaših programa, čestitao vodstvu mladih HSS-a OBŽ, i za kraj rekao Vi ste budućnost stranke i ovih 114 godina će sa Vama potrajati još više! Mladi su dali puno HSS-u i dati će još više u budućnosti!“ Pongrac je izrazio uvjerenje da će novoizabrani predsjednik OM-HSS-a OBŽ, još više ojačati OM HSS-a Osječko-baranjske županije!


Novo izabrani predsjednik Toni Grcić  zahvalio se na podršci, te ukratko iznio svoj plan i program rada mladih HSS-a OBŽ. Zahvaljujem se predsjedniku Pongracu i suradnicima na podršci, te Vas uvjeravam da će mladi HSS-a OBŽ biti ponos i dika Osječko-baranjske županije. Moramo zasukati rukave i odmah krenuti na rad za dobrobit nas i HSS-a ispred nas su velike zadaće. Za kraj predsjednik mladih OBŽ rekao je da je ponosan na svoje suradnike, te da zajedno sa njima započinje neko novo vrijeme gdje se želimo dokazati radom, poštenjem i pravicom.

Nakon službenog dijela i same skupštine ostatak dana nastavljen je u ugodnom druženju i veseloj atmosferi u prostorijama HSS-a u Osijeku.