MALONOGOMETAŠI IZGUBILI, ALI MNK ŠIROKO POLJE MOGAO BI POSTATI LIJEPA PRIČA

Objavljeno: 07. 11. 2015.


PODIJELI:

mnkširoko

Ekipa iz Selaca Đakovačkih danas je bila bolja.

Kako kaže predsjednik MNK Široko Polje Pero Duspara, iako nismo bili pravi, protivniku treba odati priznanje kada pobjedi. Nakon rezultatski uvjerljivih 6:2 (2 gola Bikića) ništa drugo i ne preostaje, čestitati boljem i spremiti se za iduću utakmicu.

O samoj utakmici više ne bi trebalo, sport je to, i dečki s druge strane jednako toliko žele pobjedu.

mnkširokoNešto drugo treba istaknuti, MNK Široko Polje mogao bi postati uistinu lijepa priča.

Na stranu floskule kako nije bitno pobijedili ili izgubili, svatko voli osjetiti slast pobjede, ali u ovom slučaju za sve je iznenađenje 10-ak igrača na svakoj utakmici, uz samo jednog igrača sa strane.

Osim toga raduje spoznaja da se igrače ne mora zvati (moliti), događa se upravo suprotno, javlja se još zainteresiranih.

I kada kaže predsjednik Duspara, osim što ima puno novih igrača nismo bili ni trkački dobri, ne traži alibi, već zna da je to proces koji ekipa mora proći.

Ipak zadovoljstvo u njegovim riječima je nemjerljivo.

Udruga u koju širokopoljačka mladost sama traži da uđe, ekipa koju čini 99% posto domaćih dečki perspektivu definitivno ima, a cilj je već sada postignut.

Uz utakmice KMNL, MNK Široko Polje kreće i s dvoranskim treninzima kroz zimski period, tako da bi širokopoljački MNK mogao postati još privlačniji mladoj, ali i starijoj generaciji.

Samo oprezno, nastojati ostati na sportskom putu.

 

.