MLADI HDSSB-a ORGANIZIRAJU BESPLATNE PRIPREME ZA MATURU – U ĐAKOVU IZABRANO NOVO VODSTVO GRADSKE ORGANIZACIJE

Objavljeno: 20. 01. 2015.


PODIJELI:

HDSSB_pristupnica

Ivan Išasegi, Jasenko Ivanetić, Marko Pešut, Ivan Drmić i Zoran Vinković članovi su novoizabranog Predsjedništva Gradske organizacije HDSSB-a, uz ranije izabranog predsjednika GO Marija Plavčića dopredsjednici su Željka Begić Šimundić, Tomislav Drmić i Mladen Peradić, tajnik je Zvonko Plavčić i rizničar Ivan Drobina.

Novo vodstvo izabrano je sinoć na sjednici GO, ovim izborom  provodi se prošlogodišnja najava kako će se mladim i novim ljudima omogućiti ulazak u najviša stranačka tijela.

Hvale vrijedna vijest dolazi od Mladih HDSSB-a, koji već petu godinu zaredom organiziraju besplatne pripreme za državnu maturu. Ovim projektom želi se pomoći osim maturantima za pripremu ispita, i roditeljima kako ne bi morali još i instrukcije dodatno plaćati.

Instrukcije će biti iz: hrvatskog i engleskog jezika, matematike i fizike, dok će predavači biti prijatelji stranke, odnosno  profesori u srednjim školama ili na fakultetima.

Kako je broj  mjesta po pojedinom predmetu ograničen, zainteresiranim maturantima najbolje je da prijave na e-mail adresu mladi.hdssb@gmail.com  obave što prije, pogotovo što je zadnji rok 31. siječnja.

Prilikom prijave zainteresirani trebaju navesti svoje osnovne podatke uz obvezni kontakt telefon kao i predmete koje žele pohađati – navodi se u priopćenju Mladih HDSSB-a.