Mladi za Đakovo predali kandidature za gradonačelnika i za Gradsko vijeće Grada Đakova

Objavljeno: 29. 04. 2021.


PODIJELI:

Hvala vam što ste došli ovako kasno. Evo htio bi ovim putem obavijestiti sve građane grada Đakova i naših sela da su Mladi za Đakovo predali kandidature za gradonačelnika i za Gradsko vijeće Grada Đakova – ovim riječima se večeras obratio okupljenima  predsjednik stranke Marko Berberović pri predaji kandidacijskih lista.

 

SUGRAĐANI SU POKAZALI DA ŽELE PROMJENE I DA ŽELE PODRŽATI SVOJE MLADE DA NAPRAVIMO OD GRADA I PRIGRADSKIH NASELJA BOLJE MJESTO ZA ŽIVOT

Unatoč tome da nemamo duboku i široku stranačku infrastrukturu kao ostale stranke, a nemamo ni „volontere“ kao ostale stranke, mi Mladi smo pokazali što znamo, a naši sugrađani su nam u velikom broju pokazali da nas podržavaju. I to mi je posebno drago i na tome im zahvaljujem. Naši sugrađani su pokazali da žele promjene i da žele podržati svoje mlade u naumu da od našeg grada i naših sela napravimo bolje mjesto za život, i to ne samo za mlade, već i za umirovljenike, poduzetnike, obrtnike i sve ostale koji žive u našem gradu. Na mladima svijet ostaje, a na mladima za Đakovo ostaju naša sela i naše Đakovo – rekao je Berberović.

VRIJEME JE DA MI MLADI POKAŽEMO ŠTO ZNAMO

Čuo sam da su neki kandidati već krenuli s velikim obećanjima. Poručujem im da ne podcjenjuju inteligenciju naših sugrađana. Na svakim izborima su obećavali, a ispunjavali nisu gotovo ništa i sada opet traže povjerenje naših sugrađana da i iduće 4 godine sjede i ništa ne rade. Mislim da ovaj film neće gledati. Mislim da je svima dosta takvih ljudi u gradskoj upravi i baš zato je vrijeme za nove ljude. Vrijeme je da mi Mladi pokažemo što znamo. Pozivam još jednom sve sugrađane da u što većem broju izađu na izbore i da na glasačkim listićima zaokruže Mlade za Đakovo – rekao je na kraju Marko Berberović, predsjednik stranke Mladi za Đakovo, večeras pri predaji kandidacijskih lista.