Mladost gazi u 1. ŽNL i slaže još jaču ekipu

Objavljeno: 13. 10. 2017.


PODIJELI:

Mladost iz Satnice Đakovačke odličnim igrama u 1. ŽNL drži drugo mjesto i zasigurno su jedna od najljepših jesenskih priča nogometne Đakovštine.

 

DOBRE IGRE I VISOKO DRUGO MJESTO U 1. ŽNL

S osvojenih 16 bodova Satničani su dva boda iza vodećeg Tomislava iz Livane, a samo 8 primljenih golova u isto toliko kola, kazuje kako je obrana Mladosti najčvršća u ligi.
Očito su ekipa i novi trener, Selčanin Ivan Denić, kliknuli na prvu.

U subotu Mladost u Valpovu čeka domaćin Valpovka.
Valpovčani su trenutno deveti na tablici s ukupno 12 osvojenih bodova. Nakon osam kola imaju polovičan uspjeh, ostvarili su 4 pobjede, a 4 su puta poraženi. Ove sezone na svom je terenu Valpovka stopostotna. U tri domaće utakmice, ostvarili su tri pobjede redom protiv Ratara, Hajduka iz Popovca i Murse.
Prošlo su kolo slavili kod Poleta visokim rezultatom 6:1. Nakon dvije vezane pobjede, Valpovčani polako ulaze u formu i sigurno traže nastavak niza pobjeda na svom terenu.
No, nešto će se pitati i dečke iz Satnice.

U svakom slučaju, forma i dosadašnji rezultati daju za pravo Satničanima da se nadaju dobrom rezultatu iz Valpova.

TRI I POL ŠIROKOPOLJČANINA U SVLAČIONICI MLADOSTI

Paralelno s dobrim rezultatima prve momčadi, sportska uprava Mladosti također radi dobar posao.
Novi igrač u svlačionici Mladosti  je mladi Mario Šekerija.
Mario dolazi iz NK Ratar Piškorevci, u mlađim kategorijama nastupao je za tadašnje NK Đakovo, a seniorske je minute upisao u Rataru. 

Dolaskom Maria Šekerije u Mladost, ojačala je i širokopoljačka kolonija, sada ih ima u Mladosti tri i pol.
Od ljetnog prijelaznog roka tamo se nalaze Širokopoljčani: Marin Bikić, Tomislav Somer i Igor Subašić, kako je Marijeva mama Širokopoljčanka (Bikić), (barem) pola širokopoljačkih gena je u najnovijoj akviziciji Mladosti.

Kako god, Mario sretno!