Mladost sezonu završila na visokom četvrtom mjestu

Objavljeno: 04. 06. 2018.


PODIJELI:
Mladost iz Satnice Đakovačke je ovu sezonu završila na visokom četvrtom mjestu s ukupno osvojenih 57 bodova. 

U jesenskom smo dijelu skupili 29, a u proljetnom 28 bodova. Nakon što su nas tijekom sezone napustili neki standardni igrači (Svalina zimus pojačao našički Našk, Bruno Barišić-Jaman otišao u trećeligaša Đakovo Croatiju, Totić poslom u Njemačku) ovo nam je proljeće poslužilo za adaptaciju naših mladih igrača (Akrapa, Branimira Barišić Jamana, Novakovića), koji su spremno dočekali svoju priliku. Kroz sve pripreme i cijelu sezonu smo se trudili, radili, trenirali, učili i ovo je nagrada za čitavu ekipu i cijeli klub. 

GANSBERGER(SLIŠKOVIĆ) – SUBAŠIĆ – ŽONKA – BIKIĆ – GRANITNA OBRANA

Naša je obrana, na čelu s golmanima Gansbergerom i Sliškovićem, Subašićem, Žonkom i Bikićem primila samo 28 golova, što je manje od jednog gola po utakmici. Ove smo sezone bili jedna od najmlađih ekipa u ligi i ova pozicija na tablici našoj je momčadi svakako motiv više za budućnost. Odličnu su sezonu odradili naši neumorni trkači Majstorović i Denić, desetke asistencija i golova skupili su Bojanović i Barišić

22 GOLA DINE BURAZINA
Zabili smo 50 golova, za što su najzaslužniji naši napadači (Drmić, Burazin, Radnić, Stipanović, Čutura), predvođeni najboljim strijelcem ekipe Dinom Burazinom koji je zabio čak 22 pogotka. 

Tu su bili i naši domaći dečki (Žulj, Svalina, Ante Barišić Jaman) koji su podmetali svoja leđa kad je trebalo.


Čestitamo momcima koji su iznijeli najveći teret tijekom sezone, treneru Deniću i njegovom pomoćniku Barišiću, oba predsjednika, cijeloj upravi. A jedno veliko hvala svima vama, našim navijačima, pogotovo našim Triarima, koji ste nas bodrili i bili uz nas.

Momčad ide na zasluženi odmor, a onda ponovno na treninge – kažu iz Mladosti.