Niko Kranjčar u Dračicama???

Objavljeno: 24. 03. 2018.


PODIJELI:
Niko Kranjčar (33) i službeno je sporazumno raskinuo ugovor sa škotskim velikanom Glasgoww Rangersom, a ubrzo nakon toga stigla mu je i prva službena ponuda. Uputili su ju iz nogometnog kluba Dračice Đakovo. Riječ je o niželigašu iz đakovačkog kvarta Dračice koji se trenutno natječe u Drugoj županijskoj ligi Osječko-baranjske županije.

“Niko Kranjčar, ovih dana se u medijima vrti priča kako ste raskinuli ugovor s Glasgow Rangersima. Budući nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate da smo baš na toj poziciji ostali kratki. Ukoliko ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone bili bismo izrazito spremni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti za iduće kolo. S poštovanjem, istinski nogometni romantici”, stoji u duhovitom priopćenju NK Dračice Đakovo.
Dakako, u NK Dračice su svjesni da od dolaska bivšeg hrvatskog reprezentativca neće biti ništa, ali je njihov entuzijazam impresivan – pišu Sportske novosti.