NK Ratar poziva Piškorevčane, ali i sve Slavonce da pomognu humanitarnu akciju za Danijela Dolčića

Objavljeno: 26. 04. 2018.


PODIJELI:
Poštovani mještani, članovi, simpatizeri i svi ostali koji nas pratite, želimo vas obavijestiti da će se u nedjelju, 29.04.2018. provesti humanitarna akcija s temeljnim ciljem prikupljanja novčane pomoći našem malom mještaninu koji boluje od cerebralne paralize.
Riječ je o Danijelu Dolčiću (rođ. 19.07.2011.), sinu našega bivšeg igrača Igora koji je nekada davno ostavio svoju mladost igrajući za naš klub – stoji u pozivu NK Ratara.

Potaknuti time, smatramo da bi mu se na ovaj način mogli itekako odužiti i barem malo olakšati situaciju u kojoj se nalazi, uz pomoć naših i vaših donacija. Želimo mu pokazati da ga klub i navijači nisu zaboravili.
No naša poveznica i zajednička prošlost koju dijelimo s Igorom nije toliko bitna i ne treba ju pozicionirati in medias res, kao što treba zdravlje Danijela, našeg malog mještanina koji bi početkom lipnja trebao imati prvu operaciju u nizu mnogih (potrebno mu je 5 do 6 operacija), a iznos jedne je 2.850,00€ (cca).
Prikupljanje će početi u nedjelju od 14:00h, a isto će provoditi timovi iz udruga koji žive i rade u našem mjestu.

Svi oni koji žele i spremni su pomoći, isto mogu učiniti donacijom na otvorene račune Danijelove majke:

Ivana Dolčić-HR9823600003246164716 (kunski)
Ivana Dolčić-HR7623600003246164724 (devizni)

Računi su otvoreni u Zagrebačkoj banci.

Nositelji ove aktivnosti su Vijeće mjesnog odbora Piškorevci i udruge.
O količini prikupljenih sredstava bit ćete dodatno izviješteni.

Pomozimo onome kome je to zaista potrebno, svatko na svoj način shodno svojim mogućnostima. Pokažimo da ne samo Piškorevci, već i cijela Slavonija i dalje ima srca i spremna je pomoći (ma koliko god opustošeni ili napušteni bili). Pokažimo koliko smo nesebični i spremni pomoći. Budimo ljudi, pomozimo malome Danijelu!

Tko je u mogućnosti neka podijeli objavu kako bi se dosegao što veći broj ljudi.

Danijele uz tebe smo!