Nova rasvjeta u pet najvećih đakovačkih ulica – Uskoro na red dolaze i prigradska naselja: Široko Polje, Kuševac i Budrovci

Objavljeno: 03. 02. 2018.


PODIJELI:

Grad Đakovo krajem prošle godine raspisao je poziv za izmjenu 172 svjetiljke u pet najvećih gradskih ulica, a u ponedjeljak, najavljuje zamjenik gradonačelnika Antun Galić, počinje izmjena u najvećim i najprometnijim gradskim ulicama.

Radi se o ulicama Nikole Tesle, Vladimira Nazora, Frankopanskoj, Eugena Kvaternika i Petra Preradovića. Bit će zamijenjene lampe koje su do sada imale potrošnju 600 i 250 wata. Ovom izmjenom svjetiljki sve ćemo svesti na 61 vat. Investicija je vrijedna 333.000 kuna s PDV-om. Ona će se već za godinu dana na uštedi električne energije vratiti – kaže Galić.

Krenut ćemo uskoro s raspisivanjem natječaja za izgradnju rasvjete prve faze u Kuševcu i Širokom Polju, sve potrebne predradnje su obavljene – ističe Galić.

Kaže i kako Grad ima projektnu dokumentaciju za kompletna prigradska naselja Budrovce, Široko Polje i Kuševac – piše između ostalog Glas Slavonije.