ODLASKOM PREBJEGA HSS ČISTI SVOJE REDOVE OD KARIJERISTA!

Objavljeno: 30. 09. 2015.


PODIJELI:

hssobž

Demanti na neke medijske napise o prelasku članova HSS-a u drugu stranku.

Obraćamo se javnosti povodom određenih medijskih napisa u kojima se navode netočne informacije o broju članova koji su napustili HSS OBŽ. Činjenica je da našu županijsku organizaciju nije napustilo više od 30 članova, što je u krajnjoj suprotnosti s brojkom od 200 članova objavljenom u nekim medijima.

Nakon navedenih objava telefoni u stranačkim prostorijama nam ne prestaju zvoniti, ali ne zato da bi nas se šikaniralo, nego da bi nam se pružila bezrezervna podrška u budućem radu. Isključivi razlog ovih prebjega je što istaknuti pojedinci nisu mogli ostvariti osobne ambicije u HSS-u pa su svojim političkim djelovanjem unosili razdor i neslogu u stranku. Kako su isti i inače bili skloni čestim promjenama jata, mišljenja smo da ovim potezom HSS u Slavoniji i Baranji nije puno izgubio. Naprotiv, riješili smo se mača koji nam je neko vrijeme stajao nad glavom budući da su neki od prebjega već bili pod suspenzijom zbog određenih nečasnih radnji.

HSS sad već bivšim članovima stranke želi puno sreće i uspjeha u novim strankama. Neka njihov prelazak ostane njihova stvar, a mi koji smo ostali usmjerit ćemo sve svoje snage prema promoviranju plana i programa Domoljubne koalicije te ostvarivanju što boljeg rezultata na nadolazećim parlamentarnim izborima, kako na području naše izborne jedinice tako i na državnoj razini.

Iz svega ovoga proizlazi da se pojedinci boje HSS-a , stoga nam u ovakvim slučajevima daju dosta prostora u medijima. Kako god, ovaj naš demanti nije usmjeren protiv nikoga, jedino što želimo je ispraviti netočne informacije.

                          Tajnik HSS-a OBŽ

                               Drago Šimek

.