OGRANAK HSS-a SJEVER-DRAČICE I ASOCIJACIJA OGRAĐUJE SE OD PRIOPĆENJA PREDSJEDNIŠTVA I GRADSKOG ODBORA HSS-a

Objavljeno: 24. 08. 2015.


PODIJELI:

hss

Ogranak HSS-a Sjever-Dračice i asocijacije ograđuju se od priopćenja za javnost Predsjedništva i Gradskog odbora HSS-a Đakovo, priopćenje prenosimo u cijelosti:

Priopćenje za javnost

hss-pripćenjePovodom priopćenja za javnost Predsjedništva i Gradskog odbora HSS Đakovo objavljenog 20.kolovoza 2015. godine putem Novog Radia u Đakovu i pripadajuće internetske stranice ,obavještavamo svu javnost da se ograđujemo od tog priopćenja punog iznesenih neistinitih informacija i objavljenih putem navedenog medija.

Pošto određeni članovi Predsjedništva i Gradskog odbora HSS Đakovo nisu bili upoznati sa sadržajem tog priopćenja niti su dali suglasnost ono nije stav i mišljenje Predsjedništva i Gradskog odbora HSS Đakovo nego predsjednika Gradske organizacije HSS Đakovo Mile Kaselja koji se na priopćenje gospodina Raića skriva iza Stranke i koristi ju za obračun sa gospodinom Raićem.

Budući da su određeni postupci u tijeku i nije uputno do okončanja postupaka davati i prejudicirati određene buduće odluke i stavove, ovim putem želimo upoznati javnost da objavljeni tekst je najblaže rečeno neistitnit i vidno instrumentaliziran za što postoje dokazi.

Dolje potpisani Ogranak HSS i asocijacije najoštrije osuđuju ovakav način rada i komuniciranja, te se od istoga bezuvjetno ograđuju.

Vjera u Boga i seljačka sloga!

U Đakovu, 22. kolovoza 2015

Ogranak HSS Sjever-Dračice

Organizacija mladih HSS Sjever-Dračice

Organizacija branitelja HSS Sjever-Dračice”Hrvatski Sokol”

Organizacija branitelja HSS “Hrvatski sokol” Đakovo

Gradska Organizacija mladih HSS Đakovo

  .