Premijera Hajduka protiv Torpeda

Objavljeno: 23. 07. 2022.


PODIJELI:

Nogometaši Hajduka marljivo se pripremaju za početak prvenstvene sezone 2022./2023., a već sutra od 18:30 sati (nedjelja, 24. 7.) moći ćemo vidjeti u prvoj pripremnoj utakmici protiv Torpeda iz Kuševca i neka nova imena koja su pristigla ovoga ljeta u ponos Širokog Polja.

 

 

STATI NA LOPTU, SMIRITI EUFORIJU

Širokopoljci su prošlogodišnji sastav ojačali sa respektabilnim imenima koja sama od sebe nameću borbu za vrh tablice.

Iako se iz redova Hajduka uporno ponavlja kako idemo utakmicu po utakmicu, navijački puk oduvijek je imao točku zapaljivosti kao i benzin.

Uz već pristigle Domagoja i Ljubana Ivića, Marina Bikića, Denisa Dukarića, Ivana Serdarevića, te povratak Anđela Ivića, u Hajduk je prije dva dana stigao još jedan igrač iz Đakovo Croatie, ali naš domaći sin David Milić.

Nakon gore navedenih imena, Upravi Hajduka ne preostaje ništa drugo nego da svako jutro hladnom vodom zalijeva igralište kako bi se navijačke strasti ipak malo ohladile.

Iako, priče koje kolaju, maštu samo još više bude…

DO KRAJA BEZ EUFORIJE

Hajdemo ipak bez euforije odraditi pripreme i do kraja ovaj prijelazni rok.

Hajdemo!

JOŠ JE VELIKIH OSAM DANA DO KRAJA PRIJELAZNOG ROKA

Prijelazni rok (onaj dio kada igrači amateri mogu sami izabrati klub) traje do 31. 7.

Još je velikih osam dana u igri.

Ima li još aduta u Hajdukovom šeširu?

Javne pozivnice upućene su prema svim igračima iz Širokog Polja koji su trenutno “u inozemstvu”.

NAVIGACIJA HAJDUKA ZA KUMOVE

Kumovi (ili za početak jedan od njih), Igor Subašić i Ivan Vinko zadnjih godina su uvijek na putu prema Hajduku, ali i nekako se zagube prema Širokom Polju. Hoće li Hajduk uspjeti (barem za jednoga) ove godine osigurati navigaciju koja će ih dovesti doma.

HAJDUK SE PRIPREMA ZA NEŠTO VELIKO BEZ BLAŽEKOVIĆA – EH, DA JE PRADIDA STANKO ŽIV…

Borna Blažeković? Prošle godine kada je otišao iz Hajduka kiša je padala – i nebo je plakalo.

Hajduk se priprema za nešto veliko, a za to vrijeme sin jedne od najstarijih i najuglednijih širokopoljskih porodica sve to promatra sa strane. Jednog dana kada budemo čitali zapise iz povijesti…

Eh, da je pradida Stanko živ… (za uho i hajde ti kući).

NEBRUŠENI DIJAMANTI

Uz njih, iz Hajduka prate i nebrušene dijamante u Đakovo Croatii: Davida Šuška, Petra Milića i Marina Šekeriju, kao i Denisa Marušića koji je u Zrinskom iz Jurjevca, možda je još rano za njih u Hajduk, ali osluškujemo i radujemo se svakom njihovom uspjehu i kada odluče povratku u Hajduk.