Projekt HSS-a: Zajedno za zajednicu – Nauči i ti kako pisati EU projekt

Objavljeno: 17. 10. 2017.


PODIJELI:

U organizaciji Stručnog vijeća HSS-a Osječko-baranjske županije danas, 17. listopada 2017. godine započeo je trodnevni seminar, „Nauči i ti pisati EU projekt“, besplatna edukacija za više od dvadeset, mahom mladih ljudi s područja županije.

HSS je, vodeći se činjenicom da je veliki broj nezaposlenih najveća prepreka rastu životnog standarda, kao što je i glavni uzrok velikog iseljavanja stanovništva s našeg područja, pozvao sve građane da se pridruže edukaciji i time postanu konkurentni na tržištu rada kao i dio sve traženijeg stručnog kadra za pisanje EU projekata.

U okviru projekta HSS-a Osječko – baranjske županije – „Zajedno za zajednicu“, prva je to u nizu besplatnih edukacija s različitih područja djelovanja, a vodi je Mario Marolin, projekt manager i direktor Lokalne razvojne agencije Grada Belišća.

Uspješan početak rada polaznicima prve radionice poželio je Zvonko Pongrac, predsjednik Županijskog odbora HSS-a Osječko-baranjske županije i predsjednik Regionalne organizacije Slavonije.

Seminar završava u četvrtak uručenjem uvjerenja polaznicima o uspješnom završetku edukacije.