PUNITOVČANI NISU USPJELI PREPLIVATI DRAVU

Objavljeno: 11. 06. 2015.


PODIJELI:
KVALIFIKACIJE
Finalnu utakmicu razigravanja za ulazak u 1. ŽNL igrat će Drava iz Narda i Hajduk iz Popovca, susret je na rasporedu već u nedjelju u osječkom Gradskom vrtu.

Tako Punitovčani ni drugi puta u kvalifikacijama za viši rang nisu uspjeli, a sve je bilo spremno da se napravi i taj odlučujući korak više.

Oko 400 bučnih navijača domaće Slavonije (toliko je prodanih karata) i odlična organizacija utakmice na prvi pogled gotovo su garantirali odlazak u Gradski vrt. S takvim željama domaćina samo su se trebali složiti još i gosti iz Narda.

Drava nije ovoga puta bila divlja, nije nosila sve pred sobom. Drava je jučer bila pitoma slavonska rijeka, ali dosadno nepopustljiva, čekajući svoju priliku da poplavi.

Već nakon tvrdog prvog poluvremena vidjelo se da će tko da prvi gol imati ogromnu prednost.

U tom ritmu teklo je i drugo poluvrijeme, šahovska bitka vodila se uglavnom na sredini terena. I onda se ukazao, uz golmana, jučer najbolji gostujući igrač Špoljarić i sa nekih dvadesetak metara iskosa, prizemnim udarcem u suprotni kut pogodio mrežu domaćina.

Kada su se pribrali igrači Slavonije malo su pojačali pritisak, imali čak i dvije dobre prilike, ali kao da nije bilo snage za preokret.

IPAK PLJESAK PUNITOVČANIMA

Utakmica od velikog značaja za obje ekipe, a ipak se igralo iznimno korektno. Nekoliko žutih kartona na obje strane, više su posljedica nervoze. Raduje što je sportski motiv bio glavni adut za prolaz, nije se pokušavalo na silu i vanjskim pritiskom.

Zajednička večera poslije utakmice sezone za obje ekipe, govori više od tisuću riječi o današnjim akterima.

Zato pljesak i vama Punitovčani.