Radnicima Plave Lagune do 12 tisuća kuna dodatnih nagrada i stimulacija za dobro odrađenu sezonu

Objavljeno: 28. 10. 2022.


PODIJELI:

Plava Laguna svojim će radnicima isplatiti ukupno i do 12 tisuća kuna stimulacija i nagrada. Radnici Plave Lagune ove će godine dobiti ukupno 6.250 kuna nagrade za dobre radne rezultate.

 

Plava Laguna ovom je odlukom tako svojim radnicima osigurala dodatnu nagradu u rujnu i listopadu te značajno povećala ukupna primanja u odnosu na ugovoreno prije turističke sezone. „Nagradom za dobre radne rezultate želimo zahvaliti svim radnicima koji su iznimno doprinijeli uspješnosti ove sezone, osiguravajući našim gostima najbolje iskustvo, kvalitetu i uslugu“, poručuju iz Plave Lagune koja je dodatno početkom ove godine podigla osnovnu plaću svojim radnicima za 5,5 posto te za trećinu svojih radnika povećala osnovnu plaću i to do čak 18 posto.

Osim ovim nagradama, radnici Plave Lagune bit će nagrađeni i božićnicom, darom u naravi, darom za djecu do 15. godine života, uz regres za godišnji odmor. Pravo na božićnicu ostvaruju u proporcionalnom iznosu svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini, a pravo na punu nagradu za dobre radne rezultate prema ostvarenom fondu odrađenih sati u glavnoj turističkoj sezoni. 

Plava Laguna je novčanim iznosima nagradila i svoje radnike sezone koji su se ove godine istaknuli svojim trudom i zalaganjem. Krajem godine u Plavoj Laguni bit će nagrađeni i jubilarci koji su u kompaniji proveli od 10 do 45 godina, kako bi se zahvalilo za njihovu vjernost kompaniji.

Plava Laguna pruža najbolja primanja svojim radnicima u sektoru turizma, a Kolektivni ugovor u Plavoj Laguni u rangu je najboljih u grani turizma. Unapređenje materijalnih prava radnika kontinuirani je proces kojem Plava Laguna uvijek pristupa na sustavan i transparentan način te zajedno sa socijalnim partnerima pristupa kolektivnim pregovorima.

„Ponosni smo na naše vrijednosti koje gajimo kao kompanija te iste želimo prenijeti na naše radnike. Želimo svima poručiti kako smo pouzdan poslodavac, s vrlo transparentnim uvjetima rada, kao i kontinuiranim procesom nagrađivanja kako stalnih, tako i sezonskih radnika. Nastavljamo i s povećanjem broja ugovora o trajnoj suradnji. Za naše radnike osim vrlo konkurentnih primanja nudimo i brojne mogućnosti napredovanja i razvoja unutar kompanije, pružajući interne edukacije, kao i mogućnosti da naši zaposlenici unaprijede svoje vještine, poput učenja stranih jezika itd.“, poručuju iz Plave Lagune.