RAPSODIJA ŠIROKOPOLJČANA U ĐAKOVU

Objavljeno: 02. 04. 2016.


PODIJELI:

rapsodija

MNK Široko Polje vraća se kući s dvije vrijedne pobjede i još šest bodova na kontu KMNL regija Đakovo.

igor i bornaZadovoljstvo je još veće ako se zna da su protivnici bili iz gornjeg dijela tablice, odnosno uzet je skalp vodećoj ekipi Snježne Gospe iz Đakovačkih Selaca.

U prvoj utakmici sastav iz Trnave nije imao nikakve šanse protiv nadahnutih Širokopoljčana. Visokih i uvjerljivih 5:0 vrlo vjerno oslikava što se događalo na terenu, Mario Šušak dva puta, Andrija Ivić dva puta i Borna Blažeković jednom, do vrha su napunili mrežu Trnavčana.

LETEĆI MARIO IVIĆ I PERFEKTNI IGOR MANDIĆ

U zadnjoj utakmici dana Širokopoljčani su igrali protiv vodećih Selčana.

Leteći Mario Ivić na golu je stvarao čuda, dok je Igor Mandić kažnjavao svaku grešku protivnika i sa tri gola dao obol velikoj partiji danas. Još su po zgoditak pridodali Borna Blažeković i Marko Zeko, za veliku pobjedu i konačnih 5:3 širokopoljačkih malonogometaša.

Za MNK Široko Polje danas su nastupili: Mario Ivić – Ivan Vinko – Branimir Kuhar – Kristijan Ivić – Andrija Ivić – Mario Šušak – Borna Blažeković – Marko Zeko.

Nakon pobjede pionira Hajduka, sada i MNK Široko Polje, sutra ni seniori Hajduka ne bi smjeli pokvariti lijep vikend širokopoljačkog sporta.

 

.