Robert Majstorović koordinator Mosta za grad Đakovo

Objavljeno: 20. 12. 2017.


PODIJELI:
Na temelju Odluke predsjedništva Mosta održane su izborne skupštine za koordinatore Mosta nezavisnih lista Osječko-baranjske županije te gradova Osijeka, Đakova i Našica.

Za koordinatora Mosta nezavisnih lista Osječko-baranjske županije izabran je izv.prof.dr.sc. Krunoslav Karalić. Za koordinatora Mosta u gradu Osijeku je nakon dva izborna kruga izabran prof. Matko Musulin. Izabrani koordinator Mosta za grad Đakovo je Robert Majstorović, a za Našice Vjekoslav Mahovlić. Izborna skupština je održana i u Vinkovcima, gdje je za grad Vinkovce kao koordinator Mosta nezavisnih lista izabran Krunoslav Popović.

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je izbor koordinatora: „Ovaj dan je važan za Most u Slavoniji, ovdje smo već do sada pokazali kako kvalitetno raditi na lokalnoj razini, a od danas, vjerujem, nastavljamo još kvalitetnije. Osim rada na terenu posebno sam ponosan na činjenicu da smo u zadnjih nekoliko mjeseci predstavili čak osam izmjena zakona i novih zakonskih prijedloga. Nastavljamo jednakim intenzitetom.“ – navodi se između ostalog iz MOSTa nezavisnih lista.