SDP ĐAKOVO: KOLIKO JE MILIJUNA EURA IZ FONDOVA STIGLO U GRAD ĐAKOVO OD IMENOVANJA DIREKTORICE PC CITO?

Objavljeno: 13. 01. 2016.


PODIJELI:

sdpcito

Nakon spajanja Poduzetničkog centra i Cita, na direktorsku funkciju tvrtke imenovana je Josipa Brdar, odlukom od 5. lipnja 2015. i od istoga dana teku joj ovlasti.

Njeni politički mentori Vinković i Soldo ubrzo su tu vijest obznanili građanima Đakova, a gospođu direktoricu najavljivali kao osobu čije je dužnost, između ostalog, priprema i provedba projekata financiranih iz nacionalnih programa i EU fondova.

Osoba imenovana na ovako visoku funkciju mora imati određeno iskustvo kako bi mogla obavljati posao za dobrobit Grada i dužna je građanima predstaviti rezultate svoga rada. PC Cito je gradska tvrtka, a direktorica nije dužna odgovarati samo onima koji su je imenovali, već svim građanima Grada. Je li činjenica da je na direktorsku funkciju u gradskom poduzeću imenovana osoba bez iskustva pokazatelj pravih namjera vladajućeg dvojca?

Kako je prošlo više od 6 mjeseci njenog rukovođenja Poduzetničkim centrom, pozivamo direktoricu da predstavi rezultate svoga rada te iznese specifikaciju sredstava odobrenih iz EU fondova. Neka pojasni koliko su građani osobno osjetili najavljene uštede spajanjem Cita i Poduzetničkog centra, na koje natječaje se prijavio PC Cito  ili su raspoloživi natječaji propušteni kao i svi raniji zbog nesposobnosti gradskih vlastodržaca?

Koliko je milijuna eura iz fondova stiglo u Grad Đakovo u spomenutom periodu?

.