SDP ĐAKOVO: MISLI LI GRADONAČELNIK IKADA POČETI RADITI NEŠTO KONKRETNO I BAVITI SE GORUĆIM GRADSKIM PITANJIMA? GRAĐANI JOŠ UVIJEK ČEKAJU ODGOVOR NA ŠTO SU NENAMJENSKI POTROŠENI MILIJUNI ZA TRG!

Objavljeno: 05. 02. 2016.


PODIJELI:

sdp sunovraćenje

Kada već vodi računa o gorućim državnim problemima, možda bi gradonačelnik Vinković mogao voditi računa i o gorućim gradskim problemima u Đakovu.

Naime, radije se bavi problemima koji nisu u njegovoj domeni, što je pokazao konferencijom za medije jučer, konstantno kritizira, a istovremeno ne vidi do kuda je, lošim upravljanjem, doveo naš Grad.

Grubom procjenom temeljenom na ugovorima Grada s lokalnim medijima, Vinković je istima u 4 godine dao oko milijun kuna iz Proračuna Grada. A sve za vlastitu promociju i promociju svog predsjednika Vijeća. Je li Zoran Vinković onda pozvan komentirati rad neprofitnih medija kao i dodjelu sredstava iz Državnog proračuna na ime istih? Je li previše milijun kuna iz siromašnog gradskog Proračuna na ime lokalnih medija koji građanima ne donose potpune informacije?

Gradonačelnik je trebao naučiti da je novac kojim upravljaju on i njegov partner gradski novac, novac svih građana Đakova i krajnje je vrijeme da se počne odgovorno ponašati i raditi konkretno. Za početak neka analizira i smanji nepotrebne medijske promocije koje skupo plaća iz gradske blagajne jer njegova demagogija i potrošene floskule nisu nas odvele nigdje!

I kada već spominje 20 milijuna kuna za Strossmayerov trg, upravo taj novac namijenjen za rekonstrukciju trga, gradonačelnik je nenamjenski potrošio. Očekuje valjda da će građani zaboraviti to, a zapravo je njima dužan pojasniti na što je spomenuti novac potrošen!

Gradska organizacija SDP-a Đakovo

 

.