SDP-ov RADNI SATANAK U ĐAKOVU OKO RJEŠAVANJA PITANJA MIMOZE

Objavljeno: 04. 11. 2014.


PODIJELI:

mimoza

Saborski zastupnik SDP-a i predsjednik gradske organizacije SDP-a Đakovo, Damir Tomić, organizirao je jučer u Đakovu (3.11.2014.) radni sastanaka s Mladenom Pejnovićem, predstojnikom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

Pejnovića i njegove asistente članovi GO SDP-a Đakovo poveli su u obilazak nekoliko lokacija u Đakovu koje bi trebale biti riješene kroz „Projekte 100“ i „200“ DUUDI-a s naglaskom na Mimozu za koju su ponudili rješenje koje bi dugoročno značilo ne samo rješavanje pitanja Mimoze, već i uštede tijelima državne uprave lociranim u Đakovu i Osječko-baranjskoj županiji. Pejnović je zadovoljan modelom koji mu je gradski SDP predložio, obećao svoju pomoć u iznalaženju najboljeg konačnog rješenja žaleći što problem Mimoze nije riješen ranije temeljem odluke koju je Račanova vlada donijela još 2002. godine, a potom Sanaderova zanemarilla što je dovelo do ogromnog problema koji imamo danas.

Predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom dao je jamstvo da će i dvije zgrade na kojima saborski zastupnik Tomić radi već nekoliko mjeseci pokloniti gradu Đakovu. To je zgrada Mjesnog odbora Sjever Dračice gdje je Tomić obećao svoju pomoć kako bi Mjesni odbor mogao bolje funkcionirati i biti u službi svih građana Mjesnog odbora te zgrada Centra mladih. Sav posao oko rješavanja tih dviju zgrada odradio je SDP-ov Damir Tomić, a ono što odgovorna osoba mora napraviti, a to je u ovom slučaju gradonačelnik Đakova, je poslati samo službeni zahtjev za poklon tih dviju zgrada Đakovu, koje će DUUDI potom pokloniti. Nadamo sa da je gradonačelnik u stanju napraviti barem to.
GO SDP-a Đakovo