ŠIROKO POLJE ZNA PODRŽATI SVAKU DOBRU INICIJATIVU

Objavljeno: 15. 07. 2014.


PODIJELI:

P1010131

U nedjelju, 13. 7. 2014., održan je treći po redu humanitarni malonogometni turnir „Bara 2014“. Kako se Organizacijski odbor trudi da ovo zaista postane tradicija u Širokom Polju, a obzirom na dobre kritike, već planiramo novi susret nagodinu, vikend poslije Vezova.

Ove godine na turniru sudjelovalo je osam ekipa iz Širokog Polja i đakovštine. Na žalost, natjecateljski dio turnira je prekinula kiša, a time i rastjerala publiku, koja je na početku natjecanja svojim brojem ugodno iznenadila organizatore. To samo potvrđuje da Široko Polje zna i želi podržati svaku dobru inicijativu.

Kako kiša i loše vrijeme nije dozvolilo nastavak natjecanja, nastavilo se druženjem u prostorima Lovačkog doma. Svi koji su bili, pohvalili su čobanac kojeg su priredili Dragan Medovka i Josip Kovačević. Za toplu pečenku zaslužni su Stjepan Maić i Tomislav Delić. Napominjemo da je za sve sudionike i goste domjenak bio besplatan, a kotao čobanca i dva praseta su „planuli“.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli održavanju turnira, te svojom nazočnošću podržali održavanje ovog zanimljivog događaja.

Posebna zahvala Gradu Đakovu i gradonačelniku Zoranu Vinkoviću koji je i ove godine bio glavni pokrovitelj turnira.

Ukupno se popilo 300 litara piva i 90 litara soka, a cijena je bila simbolična – 5 kn za čašu.

Organizacijski odbor će se i dalje truditi da okuplja udruge u selu i da svake godine prihod usmjeri prema najpotrebnijima.

  Predsjednik LU "Kuna"                                   Predsjednik organizacijskog odbora

       Mirko Džambić                                                          Robert Smješka