ŠIROKOPOLJČANI SREDILI PRVAKA: IGOR MANDIĆ I MARKO ZEKO NAPUNILI MREŽU SELČANIMA – VEČERAS JOŠ ČEKAMO DA ANDREJ POKORI RUSIJU

Objavljeno: 25. 04. 2015.


PODIJELI:

igor i marko

Širokopoljčani  igrom i rezultatom deklasirali vodeće Selčane.

Velika, velika igra Širokopoljčana.

Iako ruku na srce to nije iznenađenje, jer to su već nekoliko puta dokazali kada je ova ekipa kompletna može igrati sa svakim. Oni koji su gledali vjerojatno će se složiti da širokopoljački sastav u liku Maria Ivić ima najboljeg golmana lige, dok čvrstu jezgru čine iskusniji Igor Mandić, Ivan Vinko, Pero Duspara i Dalibor Mandić uz koje se odlično nadopunjavaju mlađi: Borna Blažeković, Matej Veselinović, Marko Zeko i otkriće ove sezone Branimir Kuhar. Kada se sve to dobro izmiksa dobije se ekipa vrijedna respekta.

Danas protiv Selčana Širokopoljčani su brzo otišli na 3:0, da bi ekipa iz Selaca zaprijetila kada je stigla na 5:4, ali tada Marko Zeko svojim trećim golom prelama utakmicu na konačnih 6:4.

Strijelci za Široko Polje bili su Igor Mandić i Marko Zeko po tri gola, dok su boje sela danas branili: Mario Ivić, Matej Veselinović, Pero Duspara, Dalibor Mandić, Branimir Kuhar, Igor Mandić i Marko Zeko.