Širokopoljci tvrd orah i za međužupanijske ekipe

Objavljeno: 04. 10. 2022.


PODIJELI:

Večeras su Širokopoljci odigrali prijateljsku utakmicu u Satnici Đakovačkoj protiv domaće Mladosti, ekipe koja je u međužupanijskoj ligi već nekoliko godina u samom vrhu (trenutno se nalazi na 5. mjestu).

MLADOST NA BRZAKA DO 4:1

Satničani su bolje otvorili utakmicu, igrači Hajduka u grču, i dok su se gosti snašli već je bila razlika – rekli bi nedostižna.

Visokih 4:1 za domaćina stršilo je neugodno – baš je grdo zvučalo, a Širokopoljci nikako da ubace u brzinu više.

Detonator – falio im je detonator koji će jurišati na prve Satničke linije.

MOMO I MATEJ POIGRAVALI SE OBRANOM MEĐUŽUPANIJSKOG LIGAŠA I SVE OKRENULI

I onda su ušla dva jurišnika, ne jedan koji će maltretirati obranu Mladosti nego dvojica odjednom – Momo i Matej.

Više se nitko ni ne sjeća da je domaćin imao veliku prednost, fantastični Domagoj Ivić uništio je do tada sigurnu obranu domaćina, odjednom su braničima lopte pri predaji kraće, nesigurni u iznošenju lopte, a Momo i Matej Veselinović ne praštaju – Hajduk je od 1:4 protiv međužupanijskog ligaša došao do 5:4.

Dva gola Mateja Veselinovića, gol Lovre Mamića i…

i dva gola, totalno razbijanje domaće obrane, nema izgubljene lopte, nema ne mogu, naprijed – naprijed i samo naprijed, kada pomislite nema šanse da stigne loptu, kada pomislite pa kuda sprinta sa pola igrališta svejedno ne može stići- sve stigne, nema izgubljene lopte i juriša samo naprijed – čudo od igrača Domagoj Ivić MOMO.

Vratio se domaćin pogotkom za 5:5, konačnih 5:5, ali veliki preokret i sjajna igra Širokopoljaca je i odlična pozivnica za nedjeljni derbi.

LIJEPA NAJAVA NEDJELJNOG DERBIJA U ŠIROKOM POLJU

Samo da ne zaboravite utakmica se igra u nedjelju od 16:00 sati, derbi kola Hajduk – Vinogradar (Mandićevac), vodeći Hajduk dočekuje trećeg pratitelja.

Pozivnica?

Nama Širokopoljcima za Hajduk ne treba pozivnica, Hajduk mi živimo.

Vidimo se.