SOLDO: PRVIH 10 DANA BESPLATNO KLIZANJE ZA SVE GRAĐANE!

Objavljeno: 10. 12. 2015.


PODIJELI:

univerzalklizanje

Klizališna sezona u Đakovu počinje ovog petka u 18 sati s čak deset dana besplatnog klizanja za svu djecu i građane! – Zahvaljujući Gradu Đakovu i Univerzalu svi će moći bezbrižno uživati u zimskim radostima i klizanju na otvorenom, kaže predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.

Prilikom formiranja cijena ulaznica, koje će vrijediti kada prođe prvih deset dana, vodilo se prvenstveno računa o socijalnoj komponenti, pa će cijena ulaznice s uključenim korištenjem klizaljki iznositi tek 10 kuna s PDV-om, a sezonske ulaznice 100 kuna s PDV-om.
– Dodatni popust od 50% ostvaruju grupni dolasci, dok korisnici gradskog socijalnog programa imaju pravo na sezonsku besplatnu ulaznicu, dodaje Soldo.

Za klizalište inače postoji izuzetan interes javnosti, što potvrđuju aktualne okolnosti. – Budući da je briga pravobraniteljice za đakovačku djecu tolika da javno iznosi zaključke, iako još nije niti nazvala nikoga iz Grada Đakova kako bi dobila cjelovite informacije, mi je pozivamo da zajedno s glasnim predstavnicima tzv. udruga i lokalnim “dušebrižnicima” svi dođu na otvorenje klizališne sezone i primijete osmijeh mnogobrojne djece koja će napokon i u svom gradu doživjeti čari klizanja, zaključuje predsjednik Vijeća, prenosi facebook.com/univerzal.djakovo/.

 

.