Stjepan Ribić, predsjednik uprave Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranja novi je član HDZ-a

Objavljeno: 03. 04. 2017.


PODIJELI:
Hrvatskoj demokratskoj zajednici danas je pristupio novi član, Stjepan Ribić, predsjednik uprave Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranja.
„Kao što smo više puta naglašavali, HDZ svaki dan ojačava svoje redove s novim članovima koji žele svoje političko djelovanje nastaviti u prepoznatljivom timu s jasnom vizijom budućnosti naše županije. Pristupaju nam novi članovi koji će biti dio pobjedničkog izbornog projekta u Osječko-baranjskoj županiji i gradu Osijeku.“ – rekao je Ivan Anušić, predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije i kandidat za župana, te naglasio kako je Stjepan Ribić upravo jedan od novih članova koji su prepoznali potencijale obnovljenog i konsolidiranog HDZ-a te koji podržavaju smjer kojim trenutno ide Vlada RH i značajne projekte za Slavoniju i Baranju.
Glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković, na konferenciji za medije u Osijeku rekao je kako su pripreme za nadolazeće lokalne izbore u punom jeku i kako su stvoreni svi preduvjeti za kvalitetno vođenje Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.
„Naše ambicije su jasne u potpunosti, želimo imati gradonačelnicu Grada Osijeka, Ivanu Šojat, i župana Osječko-baranjske županije, Ivana Anušića, te želimo imati većinu u gradskom vijeću i županijskoj skupštini. Ambicije su visoko postavljene, ciljevi su jasno definirani, a mi smo uvjereni da ćemo uz ovako dobru pripremu, kvalitetne kandidate i snažni HDZ, ostvariti zacrtano.“ – poručio je Jandroković te dodao kako su Vladi RH prioritet Projekt Slavonija, rješavanje demografskih problema i razvoj gospodarstva Slavonije i Baranje.
Jandroković je naglasio kako mu je drago što se Stjepan Ribić, kojemu je danas osobno uručio člansku iskaznicu HDZ-a, kao stručnjak i čovjek iza kojeg stoji znanje i rad na razvoju Osječko-baranjske županije, pridružio HDZ-u. Rekao je i kako će se s njim dodatno osnažiti tim ljudi HDZ-a prije nadolazećih lokalnih izbora.
Ribić je prilikom predstavljanja rekao kako je mislio da će se HDSSB najviše zalagati za Slavoniju i Baranju, ali je zaključio kako od politike „Inati se Slavonijo“ nema koristi ova regija već samo pojedinci.
„Od inata nema goreg zanata, formula uspjeha jedino može biti sinergija lokalne, županijske i nacionalne vlasti. Želim pomoći oko Projekta Slavonija, kojemu je Vlada RH dala veliki značaj i prednost, i želim raditi na boljitku naše regije.“ – zaključio je Ribić.

                                                                                                                HDZ Osječko-baranjske županije