Sutra NK Osijek slavi rođendan – Svakoj bebi rođenoj taj dan 1 947 kn

Objavljeno: 26. 02. 2018.


PODIJELI:
Pod motom „Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijelo-plavi!“, svi rođeni u osječkom rodilištu 27.2.2018. bit će nagrađeni iznosom koji se odnosi na godinu osnutka Kluba – objavili su iz NK Osijeka.

Nogometni klub Osijek u utorak, 27. veljače, slavi svoj 71. rođendan. Marketing našeg prvoligaša pobrinuo se za iznenađenja, a najveće će svakako biti darivanje novorođenih sugrađanki i sugrađana. Naime, svaka beba koja na svijet, u osječkom rodilištu, dođe tijekom 27.02 dobit će 1.947 kuna na štednoj knjižnici.

Iznos je simboličan jer je riječ o godini osnutka najpopularnijeg sportskog kolektiva Slavonije i Baranje. Dakako da se podrazumijeva i posebna čestitka roditeljima, uz bijelo-plava obilježja kao što je bodi, a te će djevojčice i dječaci dobiti i članske iskaznice Bijelo-plavog kluba. Bit će to prigodna akcija pod motom „Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijelo-plavi!“. Roditelji novorođenih trebaju se javiti u marketing NK Osijek, odnosno na mail marketing@nk-osijek.hr – stoji između ostalog u obavijesti NK Osijeka.