U Osječko-baranjskoj županiji osnovano 16 Interesnih odbora Mladih i 14 Interesnih odbora Žena!

Objavljeno: 27. 04. 2018.


PODIJELI:
U protekla dva tjedna na inicijativu članica i članova 15 Podružnica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati u Osječko-baranjskoj Županiji osnovano je 14 novih Interesnih odbora Mladih i 12 Interesnih odbora Žena. Interesni odbori HNS-a su prepoznati statutarno kao osnovne jedinice političkog djelovanja i uključivanja članica, članova, simpatizerki i simpatizera HNS-a, koji dijele iste ili slične interese poput gospodarstva, kulture, obrazovanja, socijalne skrbi, ekologije i sl.

Mladima i Inicijativi Žena Podružnica HNS Osijek i HNS Đakovo, koje su izborne skupštine odradile ranije, u zadnja dva tjedna priključile su se Inicijative Mladi i Žene podružnica HNS Belišće, Donji Miholjac, Antunovac, Čepin, Drenje, Erdut, Ernestinovo, Jagodnjak, Koška, Magadenovac, Popovac, Punitovci, te mladi podružnica HNS Petlovac i Petrijevci.

Izbornim skupštinama su prisustvovali tajnik osječko-baranjskog HNS-a Bojan Tojagić i tajnik osječko-baranjske organizacije Mladih HNS-a Nikola Čuraj. Dobrodošlicu novim vodstvima interesnih odbora pružili su predsjednik osječko-baranjskog HNS-a Vinko Ručević, predsjednica osječko-baranjske Ženske inicijative Žana Gamoš i predsjednica osječko-baranjske organizacije Mladih HNS-a Matea Sopta – stoji između ostalog u obavijesti iz HNS-a.

„Prvo želim čestitati svima izabranima i zaželiti im puno uspjeha u radu. Iznimno sam ponosan na sve članice, članove, simpatizerke i simpatizere koji su se uključili u rad Interesnih odbora. Ovo nije konačan popis Interesnih odbora HNS-a Osječko-baranjske županije, postoji još veliki interes za osnivanje Inicijativa Mladih i Žena Podružnica HNS Bilje, Feričanci, Marijanci, Podgorač, Satnica Đakovačka i Petlovac. Pozivam sve, koji žele raditi u korist svojih lokalnih sredina da kontaktiraju svoj lokalni ili osječko-baranjski HNS i priključe nam se u radu za dobrobit naših sugrađanka i sugrađana“ poručio je Ručević.