UHVAĆEN U LAŽI, SOLDO OVAKO LAŽE DALJE…

Objavljeno: 20. 04. 2016.


PODIJELI:

SDP

SDP Đakovo nikada nije radio protiv grada i gradskih institucija. Niti na zatvaranju bazena. Jedino zatvaranje na kojemu ćemo uvijek raditi je zatvaranje kriminalaca. A to ćemo pokazati kada dođemo na vlast i izvedemo ovaj grad iz mraka.

Neuki Soldo, koji se prodaje za velikog stručnjaka, trebao bi naučiti razliku između izvršne i zakonodavne vlasti, ali i što je izvršna vlast na lokalnoj razini, tada bi možda shvatio koji je njegov posao za plaću koju prima. Isto tako, trebao bi se naučiti služiti Internet alatima. Ili je opet uhvaćen u laži?? Na linku u nastavku aktivnosti zastupnika dr.sc. Tomića u prošlom mandatu. Pa iako Soldo, između ostaloga, tvrdi da zastupnik Tomić nikada nije govorio u ime Kluba, evo OVDJE linka s tablicom koja ga demantira. Još jedan dokaz da nekima istina nikada neće preko usta.

Pa kad raskrinkavamo laži, zastupnik Tomić je zaslužan za projekt energetske učinkovitosti višestambenih zgrada u Đakovu jer je zahvaljujući njemu Grad dobio priliku dopuniti dokumentaciju koju nije poslao. Isto tako zastupnik Tomić zaslužan je za rekonstrukciju cesta u gradu koje su se koristile kao zaobilazni pravci prilikom rekonstrukcije obilaznice. Ta obilaznica zasluga je opet Damira Tomića. Kao i izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju Preradovićeve ulice što koja treba krenuti ovo proljeće.

Sve su to projekti kojima su se hvalili Vinković i Soldo. A s njima nisu imali veze. SDP se nikada nije svađao i dokazivao suprotno jer je ionako na dobrobit građana.

Ali lako je kada kontroliraš kumov i puničin radio. Pa budi faca i pusti drugu stranu da kaže što ima za reći.

Nagradno pitanje za kraj: Zašto se Soldo tako panično boji odlaska s vlasti??

Gradska organizacija SDP-a Đakovo

.