UNIVERZALOV PROGRAM ČIŠĆENJA PROŠIREN NA 11 STAMBENIH ZGRADA

Objavljeno: 25. 04. 2016.


PODIJELI:

UNIVERZALPROŠIRENO (3)

Nove higijenske usluge gradskog komunalca prepoznaje sve više korisnika

UNIVERZALPROŠIRENO (1)U Univerzalov higijenski program održavanja zgrada kolektivnog stanovanja od 1. svibnja ulaze još dva stambena objekta. – Povratne informacije, koje dolaze od samih stanara, idu u prilog najavama da će gradska komunalna tvrtka konkurentnošću i profesionalnošću korisnicima pružiti najbolju moguću uslugu po vrlo prihvatljivoj cijeni, ističe predsjednik Gradskog vijeća Đakovo Goran Soldo, koji je zadovoljan što su Grad Đakovo i Univerzal “ulaskom” u hodnike zajednica kolektivnog stanovanja napravili još jedan komercijalni iskorak, a upravljanje zgradama upotpunili brigom i o njihovoj higijeni. Grad i Univerzal u ovoj su proširenoj djelatnost, ističe Soldo, najjeftiniji na tržištu, budući da ostali upravitelji u vlastitoj režiji ne pružaju slične usluge.

UNIVERZALPROŠIRENO (2)Novim Univerzalovim pilot-projektom probnoj je fazi tijekom travnja bilo obuhvaćeno devet zgrada, kojima se pridružuju višestambene zgrade u Ulici kralja Tomislava 3 i Andrije Hebranga 38, doznajemo od direktora tvrtke Mile Kaselja. Univerzal nudi redovito tjedno čišćenje za samo 19 kuna po stanu (s PDV-om, premium paket) s uključenim metenjem i pranjem stubišta i rukohvata, pranjem prozora i staklenih površina, zamjenom i ugradnjom štednih led žarulja te prijavom kvarova. – U skupljem paketu, koji stoji 29 kuna po stambenoj jedinici, također s PDV-om, na sve usluge iz osnovnoga paketa dodajemo generalno čišćenje jednom mjesečno, pranje kanta za otpad i iznošenje smeća iz zajedničkih prostorija, brigu o zelenilu, čišćenje snijega i sitne popravke, podsjeća Kaselj.

UNIVERZALPROŠIRENO (4)Stanarima 60 stambenih zgrada kojima upravlja, Univerzal pruža i najjeftinije računovodstvene, pravne i tehničke usluge. Za veliku većinu njih gradski je komunalac s bespovratnim sredstvima Fonda proveo energetsko certificiranje i izradu projektne dokumentacije, dok su tri zgrade u prvom investicijskome ciklusu već krenule u samo izvođenje radova energetske obnove, kaže predsjednik Vijeća Soldo.

.