VEVEREC EUROGOLOM PODIJELIO BODOVE U DERBIJU PRVENSTVA

Objavljeno: 31. 05. 2015.


PODIJELI:

derbi

Derbi prvenstva 2. ŽNL NS Đakovo u odličnoj utakmici završio bez pobjednika 2:2.

Iako su mnogi vidjeli utakmicu Slavonije (Punitovci) i Šokadije (Strizivojna) odlučujuću za prvaka 2. ŽNL, Punitovčani svojom nevjerojatnom serijom (kolo do kraja prvenstva bez poraza) nisu dozvolili da se cijelo prvenstvo rješava u devedeset minuta.

Devet bodova prednosti dva kola prije kraja dovoljan su razlog za slavlje, ali ako u goste dolazi najveći suparnik ove sezone opuštanje odjednom nestane iz glave igrača.

Prvo poluvrijeme derbija za Punitovčane je bilo kao da im je to biti ili ne biti. U neshvatljivom grču uspjeli su i sami sebi dati gol, dok su igrači Šokadije vezli po terenu i stvorili još nekoliko izglednih prilika, domaćini kao da su jedva dočekali poluvrijeme.

I imali su pravo.

U drugom poluvremenu kao da su izašli neki drugi igrači u redovima domaćina. Osim što su potpuno proigrali i okrenuli su rezultat, sada su oni mogli još i "unakaziti" ekipu Šokadije.

Kako je svakom pripalo po poluvrijeme, tako je bilo najrealnije da i rezultat bude neriješen.

Da tako i bude ukazao se danas odlični kapetan gostiju Veverec. Rijetko viđenim golom direktno iz kornera, u stilu Bake Sliškovića, poravnao je rezultat u derbiju ovogodišnjeg prvenstva.

Na kraju Punitovčani ipak zadovoljni, ni nakon 25. kola još ne znaju za poraz.

« od 4 »