VI GOSPODINE, DA LI JE HAJDUK MORAO IZGUBITI???

Objavljeno: 17. 04. 2016.


PODIJELI:

sudac

Upravo tako, vi gospodine u crvenom da li je Hajduk morao danas izgubiti?

Hajduk je izgubio od Šokadije (Strizivojna) 0:1 nesretnim autogolom u zadnjim minutama susreta.

I ništa ne bi bilo tragično, jako puno utakmica izgubilo se ili dobilo u zadnjim minutama, pa čak i ovako nesretnim autogolom, problem nastaje kada sportski (natjecateljski) smisao sporta netko odluči odvesti u vode koje nemaju veze sa sportskim natjecanjem.

mladen pavlovićPrvih dvadesetak minuta Hajduk je djelovao dosta nesigurno, iz takve nesigurnosti zadnje linije gosti su stvorili dvije-tri vrlo povoljne prilike, ali fenomenalno novopridošlo pojačanje Hajduka na golu, Mladen Pavlović, pokazao je što znači imati golmana koji obrani više od uobičajenog.

Međutim, igrom u polju, gosti ničim nisu uvjerili dobro popunjeno gledalište danas, da su s razlogom jedan od glavnih kandidata za prvaka.

Štoviše, kada se Hajduk oslobodio nervoze trebao je povesti.

Nakon što je iz jedne gužve Matej Veselinović loptu pospremio u mrežu gostiju, samo su suci na stadionu vidjeli nedozvoljeni položaj napadača Hajduka.

S pravom su domaćini negodovali, ali kao i uvijek u takvim situacijama, pomoći nije bilo.

U drugom dijelu igralo se najviše na sredini terena, iako su gosti imali više prilika (zbog ofsajda je i njima gol poništen – /možda je nekom savjest proradila/).

I onda u zadnjim trenucima opet poguranac onih što dijele pravdu (kako to nekada provokativno zvuči).

Igrač Hajduka leži na zemlji dva metra pred sucem, koji unatoč tome dozvoljava gostima da izvedu faul iz kojeg je i postignut gol.

Šokadija je bolja (iako danas nisu baš nešto pokazali), imali su više prilika, sve to stoji.

Ali s pravom se gledatelji pitaju, zar se njih ne smije pobijediti?

 

.