VRH HDZ-a OBŽ U PUNITOVCIMA: NISMO ZABORAVILI LJUDE KOJI SU NAS POSLALI U ZAGREB

Objavljeno: 23. 02. 2016.


PODIJELI:

HDZOBŽPUNITOVCI

Općinski odbor HDZ-a Punitovci u subotu je organizirao domjenak za proslavu pobjede HDZ-a na prošlim izborima za Hrvatski sabor u Općini Punitovci.

Pozivu predsjednika OO HDZ-a Punitovci Matije Poljarevića odazvali su se Ivan Anušić, predsjednik ŽO HDZ-a OBŽ i zastupnik u Hrvatskom saboru, Ivan Radić, tajnik ŽO HDZ-a OBŽ i zastupnik u Hrvatskom saboru, Leon Žulj, gradonačelnik Valpova i zastupnik u Hrvatskom saboru, Goran Ivanović, dopredsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije, Marino Mikulić, predsjednik GO HDZ-a Đakovo i koordinator za Đakovštinu, Jasna Matković, načelnica Općine Punitovci, Zdenko Perić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Punitovci i drugi općinski i stranački dužnosnici.

“Svi projekti koji su važni za Slavoniju i Baranju, a posebno našu Županiju, moraju biti dobro iskomunicirani u Zagrebu, a svi zastupnici HDZ-a iz ove Županije zalagat će se da se oni i ostvare. Više puta sam ponovio da nam nije bitno kojoj stranci pripada općinsko ili gradsko vodstvo, jer naša Županija je najviše pogođena egzodusom mladih i naša je obveza pomoći da se ta situacija promijeni. Prioritet je da mlade obitelji ostanu u slavonskim i baranjskim selima i gradovima. Zato smo večeras došli u punom i najjačem sastavu, jedini se ispričao zastupnik Stjepan Pintarić zbog neodgodivih obiteljskih obveza. Došli smo čuti koji su to projekti značajni za Općinu Punitovci, i kako možemo pomoći. Na ovaj način, svim građanima koji su nam dali glas, želimo pokazati da nismo zaboravili ljude koji su nas poslali u Zagreb, i da se naš odnos prema svojoj bazi u sljedeće četiri godine – neće promijeniti “, rekao je Ivan Anušić, a prenose između ostalog službene stranice HDZ-a Osječko-baranjske županije.

.